over ons
agenda/nieuws
beeld & geluid
lid worden
vriend worden
contact

Mandoline en Gitaarorkest Æoline werkt regelmatig samen met andere partijen om op projectbasis een of meerdere concerten te organiseren.
Denk daarbij b.v. aan (zang)solisten, koren en andere  muziekensembles. Maar ook met disciplines zoals dans, expressie, poëzie e.d. is een mooie samenwerking denkbaar.
Immers, met gebundelde krachten is op vele gebieden meer resultaat haalbaar!

Zo werkten wij in 2018 samen met het Muziekcentrum Rotterdam en MultiCultiKoor Rotterdam Noord in het project ‘Summer Songs’. Met de deelnemers van het koor en de van de voor dit project uitgeschreven cursus ensemblespel ‘Ierse en Engelse’ muziek gaven wij een succesvol concert in de Bergsingelkerk te Rotterdam.
Of de samenwerking in 2016 met het Haagse koor ‘Senza Parlare’, waarmee we concerten in Den Haag en in Rotterdam realiseerden met als thema Italiaanse muziek en liederen.
Kijk voor een impressie van deze projecten op de pagina beeld en geluid.

Deze samenwerkingen verruimen onze muzikale blik en bieden steeds meer invalshoeken
om ons in het samenspelen te ontwikkelen.
Wanneer de partners in Rotterdam domicilie hebben bestaat er de mogelijkheid om voor dergelijke samenwerkingen een subsidie aan te vragen.

Graag komen wij in contact met personen en/of organisaties die het leuk vinden een samenwerking aan te gaan, wellicht al een plan hebben en dat samen met ons verder willen ontwikkelen.


Bel of mail onze dirigent Martine Sikkenk: 06-10459214 / martinemandoline@hotmail.com

of onze voorzitter: Ria Sikkenk: 06-40416599 /  voorzitter@aeoline.nl